30-06-2015: Vær med til at sikre Europas natur

EU's Fuglebeskyttelsesdirektiv og Habitatdirektiv har været medvirkende til, at alle lande spiller efter samme regelsæt, når det kommer til benyttelse og beskyttelse af naturen. Nu har EU imidlertid sendt direktiver til fitness-check, og for at undgå forringelser er Europas grønne organisationer gået ind i kampen for at sikre naturen. Du kan hjælpe til ved at udfylde et spørgeskema om direktiverne.

29-06-2015: Jagtens ministre er på plads

Lars Løkke Rasmussen har sat det hold, der skal løfte regeringsopgaverne i den kommende valgperiode. Han har også præsenteret det regeringsgrundlag, som skal forme det fremadrettede arbejde. Begge dele byder på både udfordringer og muligheder. Danmarks Jægerforbund er i arbejdstøjet og har inviteret til de første møder.

22-06-2015: Politiet bryder løfte

Politiet erkender, at Administrativt Center Øst (ACØ) har brudt løftet om maksimalt 4 ugers sagsbehandlingstid på våbensager. Klagerne vælter ind hos Danmarks Jægerforbund, som er i fortsat dialog med politiet om problemstillingen.

22-06-2015: Hverken for varmt, for koldt eller for vådt - FM i jagthorn 2015

Som altid under disse mesterskaber var rammerne charmerende, da Danmarks Jægerforbunds forbundsmesterskab i jagthorn 2015 løb af stablen lørdag den 30. maj - denne gang på skønne Fyn.

21-06-2015: Opdatering fra stenalderen - moderne mænd på ældgammel jagt

Buen er en af menneskehedens ældste våben, og teknologiske landvindinger har forbedret jagtmetoderne mange gange siden bue og pil, var det foretrukne våben for jægeren. Men hvorfor er det så, at den stødt stigende jagtform tiltaler moderne mennesker? Tag med buejægeren Morten Olsen på jagt og find ud af, hvad der driver ham.

19-06-2015: Valget er overstået - nu skal der arbejdes

I dag vågner Danmark op til en ny politisk virkelighed efter gårsdagens valg. De fulde konsekvenser er endnu svære at gennemskue, men Danmarks Jægerforbund vil gerne ønske valgets sejrherrer tillykke - og minde om, at nu skal arbejdstøjet på. Vi skal blandt andet have sikret naturen i landbrugslandet, så har vi et hængeparti med knivloven.

19-06-2015: Tæt kamp om podiepladserne - FM i jagtsti 2015

Der var tæt kamp om topplaceringerne, da Danmarks Jægerforbunds mesterskab i jagtsti 2015 løb af stablen lørdag d. 13. juni. Mesterskabet var arrangeret i regi af kreds 4 og blev afholdt i det smukke terræn omkring Ribe Jagtforenings klubhus.

18-06-2015: Jyske oddere tager turen til Sjælland

Tirsdag den 16. juni blev der skrevet faunamæssig Danmarkshistorie, da der blev udsat jyske oddere i det vestlige Sjælland. Den hårdt trængte odder-bestand på Sjælland har fået tilført 3 unge midtjyske oddere, der skal sikre frisk blod.