02-03-2018: Ny struktur i efteruddannelsen for jagthundeinstruktører

I de seneste 3 år har der været stigende interesse for efteruddannelsen som jagthundeinstruktør i DJ. Som en del af det nye uddannelseskoncept bliver efteruddannelseskurserne i år modulopbygget.

02-03-2018: Ungdommen inspirerer

I en tid hvor foreningslivet i stigende grad lever en skyggetilværelse, er der behov for nytænkning for at vende udviklingen. Derfor havde Danmarks Jægerforbund inviteret en række unge jagtforeningsformænd til Jagtens Hus lørdag den 24. februar for at debattere emnet.

02-03-2018: Ungdommen inspirerer

01-03-2018: Læs i denne måneds Jæger - marts

Kalenderen lyver aldrig: Det er forår. Nu mangler vi bare, at vejret også kigger i kalenderen. Indtil det sker, kan vi så kigge i Jæger. Marts-udgaven er nemlig landet i postkasserne.

01-03-2018: Skrab sneen væk

Vinteren har pludselig vist tænder. Sibirisk kulde og regionalt med store mængder sne. Hvis man kigger tilbage i tiden, kan netop februar måned, være en af årets koldeste og mest snerige måneder.