Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

21-04-2016: Enigt folketing vedtager ny knivlov


Samtlige partier på Christiansborg stemte i dag for regeringens nye knivlov. Jægere, friluftsfolk og andre knivbærere kan igen finde lommeknivene frem uden at frygte en dom for overtrædelse af knivloven. Hvis loven ikke virker efter hensigten, så kigger vi på den igen, siger justitsminister Søren Pind (V).

21-04-2016: Mere om den nye knivlov


Den nye knivlov har været længe undervejs, og nu er den endelig vedtaget. Læs her om selve knivloven og om hele forarbejdet.

20-04-2016: Vildtforvaltningsudvalgsmøde i DJ om fremtidens jagttider og meget andet


Jagttidsprocessen, landbrugets strukturudvikling og betydning for jagten, vildtet og naturen, videndeling, og kommunikation var nogle af emnerne for Jægerforbundets vildtforvaltningsudvalg, der var samlet til det årlige fællesmøde på Kalø.

20-04-2016: Jægerforbundet hilser regeringens støtte til Natura 2000-områderne velkommen19-04-2016: En sejr for jagten i EU


I EU-Parlamentet er en gruppe jagtmodstandere mislykket med at skaffe 376 underskrifter blandt parlamentsmedlemmerne til en såkaldt ”written declaration" om et forbud mod at importere jagttrofæer til EU.

19-04-2016: Ændringer i aktivitetskalenderen


Det har været svært at få alle behov til at mødes i vores kalender. Derfor har vi lavet nogle små ændringer, og alle begivenheder kan nu findes under Det sker i DJ.

18-04-2016: Helligdom eller ressource?


Det er temaet, når Hørring Kommune inviterer til Danmarks første folkemøde om naturen i Danmark. Arrangementet hedder Naturmødet og afholdes i Hirtshals den sidste weekend i maj. Danmarks Jægerforbund er naturligvis med, og du er også inviteret.

15-04-2016: Dialogmøder om udsætning af fjervildt


En række dialogmøder om natur- og vildtpleje med fokus på opdræt og udsætning af fjervildt og jagt herpå, er med Danmarks Jægerforbund som medarrangør, netop blevet afholdt over hele landet. Her finder du overskrifterne fra mødet og perspektiverne fremadrettet.