20-01-2016: Hvad går dit kontingent til?

Få et overblik over, hvad dit kontingent går til hos Danmarks Jægerforbund.

20-01-2016: Hvad går dit kontingent til?

Få et overblik over, hvad dit kontingent går til hos Danmarks Jægerforbund.

19-01-2016: EU’s våbendirektiv: Revisionsforslag i strid modvind

Fra første færd har forslaget til et revideret EU-våbendirektiv været i modvind, ja, faktisk i strid modvind, fra alle jægere og sportsskytter i Europa. Men kritikken af forslaget rækker heldigvis langt ind i de parlamentariske rækker i EU-Parlamentet, hvor man har meget svært ved at se, at det præsenterede forslag flytter noget som helst i forhold til at stoppe strømmen af illegale våben ind over EU’s grænser.

19-01-2016: EU’s våbendirektiv: Revisionsforslag i strid modvind

18-01-2016: Få bueinstruktion i DJ’s skydeskole

Fra den 15. april og månedligt hen over sommeren tilbyder Danmarks Jægerforbunds skydeskole nu instruktion i bueskydning. Instruktionen sker i et samarbejde med den garvede bueinstruktør David Hauge.

18-01-2016: Få bueinstruktion i DJ’s skydeskole

17-01-2016: GPS-mærket ræv bryder alle grænser!

Nyt fra den praksisnære forskning ved Danmarks Jægerforbund: I sjældne tilfælde kan ræve vandre langt, men det overraskede os alligevel at en ræv med GPS-halsbånd i juledagene pludselig forlod sit hjemområde ved Kalø (Syddjurs Kommune) for, på få dage, at vandrede til Hadsund ved Mariager Fjord. På vejen krydser den, ved nattetide, uden videre Randers Fjord - en vinterlig svømmetur på mindst 125 meter i strømfuldt ”farvand”. Hør den lille historie fra den praksisnære forskning som Danmarks Jægerforbund udfører og, som allerede nu, giver ny værdifuld viden med kontant betydning for praktisk vildtforvaltning.

13-01-2016: Vingeundersøgelsen – december 2015

I løbet af december måned har Vingeundersøgelsen fået tilsendt i alt 1.847 vinger, og sæsonens total er nu på 8.611 vinger. Vingerne kommer fra fugle nedlagt på 224 forskellige lokaliteter landet over og fra 148 jægere, som hver indsendte mellem 1 og 108 vinger.