31-08-2015: Forbedret kortmateriale fra Naturstyrelsen til strandjægerne

Naturstyrelsen har opdateret den del af deres kortmateriale, der viser de bekendtgørelsesfredninger og vildtreservater, som ligger i de danske vådområder. Det er godt nyt for de jægere, der har klargjort prammen til en tur på vandet fra i morgen.

31-08-2015: Dåseløver, nej tak

I Nordisk Safari Klub og Danmarks Jægerforbund er vi meget klare i vores udmelding: At sætte en opdrættet løve ind i et hegn for meget kort tid derefter at udføre en direkte nedskydning skal stoppes.

30-08-2015: Knæk og bræk til pramjægerne

På tirsdag skal du på vandet. Det er en dag, du har ventet længe på - måske lige siden den 31. januar. Du vil sikkert få mulighed for at skyde svømmeænder og gæs. Og du vil møde andre jægere.

28-08-2015: Selvfølgelig er vi med på jagter

Danmarks Radio har i en række nyheder i går bevist, at tillidsfolk i Danmarks Jægerforbund går på jagt, når de bliver inviteret. Vi er enige i afsløringen.

28-08-2015: DR retter fejl i historie om Naturstyrelsens jagter

Danmarks Radio er på massivt tilbagetog i historien fra i går om reguleringsjagter foretaget af Naturstyrelsen. Journalist Kristian Sloth fra DR har overdrevet i sådan en grad, at DR er ved at rette fejlene i historierne på deres hjemmeside.

28-08-2015: Jægerforbundet frifundet ved landsretten

Østre Landsret har i dag - den 28. august 2015 - afsagt dom i den erstatningssag, som tidligere formand Ole Roed Jakobsen har rejst mod Danmarks Jægerforbund. Landsretten frifandt Jægerforbundet for alle Roed Jakobsens krav.

27-08-2015: Naturstyrelsens nye jagtpolitik sikrer mere jagt

De danske jægere kan se frem til mere jagt på statens arealer. Det står klart, efter Naturstyrelsen har offentliggjort sin nye jagtpolitik. Der er dog elementer, der stadig kan forbedres, mener DJ-formand Claus Lind Christensen.

26-08-2015: Forbundsmesterskab i bue

Lørdag den 22. august afviklede Danmarks Jægerforbund sit mesterskab i bue hos Randers Buejægere på arealet hos Kronjyllands Jagtforening ved Assentoft på Djursland.