02-03-2018: Fugleinfluenza fundet i død ørn

Der er fundet fugleinfluenzavirus i en død havørn i en skov nær Slagelse. Der er også gjort enkelte andre fund rundt om i Europa, så det er ikke overraskende, at en død fugl nu er fundet i Danmark.

02-03-2018: Ny struktur i efteruddannelsen for jagthundeinstruktører

I de seneste 3 år har der været stigende interesse for efteruddannelsen som jagthundeinstruktør i DJ. Som en del af det nye uddannelseskoncept bliver efteruddannelseskurserne i år modulopbygget.

02-03-2018: Ungdommen inspirerer

I en tid hvor foreningslivet i stigende grad lever en skyggetilværelse, er der behov for nytænkning for at vende udviklingen. Derfor havde Danmarks Jægerforbund inviteret en række unge jagtforeningsformænd til Jagtens Hus lørdag den 24. februar for at debattere emnet.

02-03-2018: Ungdommen inspirerer