07-08-2017: Se min vildtstribe

I sidste måneds nyhedsbrev, opfordrede vi interesserede til at sende et billede af deres vildtstribe. Tanken bag opfordringen var at dele ideer til inspiration. Opfordringen til at vise et billede af en vildtstribe, blev taget rigtigt godt imod, og vi vil her bringe så mange af de tilsendte billeder som muligt.

07-08-2017: Se min vildtstribe

04-08-2017: Hundetræning: ”nej” og ”sit”

Del 2: I serien om grundfærdigheder vil jeg denne gang komme med redskaber til indlæring af ”NEJ” og ”SIT”.

04-08-2017: Hundetræning: ”nej” og ”sit”

03-08-2017: Det fremtidige arbejde med stående hunde

Organiseringen af arbejdet med stående hunde er i denne periode til eftersyn. Uanset hvad resultatet af eftersynet bliver, er stående jagthunde dog også fremadrettet en væsentlig del af Danmarks Jægerforbunds hundearbejde.

03-08-2017: Det fremtidige arbejde med stående hunde

01-08-2017: Læs i Jæger august 2017

Juli er blevet til august og det nyeste Jæger er på vej ud til de sidste medlemmer. I denne måned er det med en forside, der har en fantastisk historie, sort råvildt, undervandsjagt og meget andet.

01-08-2017: Læs i Jæger august 2017