27-01-2016: Kontrol med indførsel af fjervildt i 2016

Fødevarestyrelsen vil i sommeren 2016 gennemføre en række målrettede kontroller hos importører og modtagere af fjervildt, der indfører fasaner, agerhøns eller gråænder fra f.eks. Polen, Sverige og Frankrig.

27-01-2016: Polsk jagthornskonkurrence

Lørdag den 11. juni 2016 afholdes der internationale polske jagthornskonkurrence i udkanten af landets hovedstad Warszawa. Selve konkurrencen vil finde sted i haverne omkring Kong Jan III´s palads i bydelen Wilanów.

26-01-2016: Tysk jagthornskonkurrence

Søndag den 29. maj 2016 afholdes der tysk konkurrence i jagthornsblæsning. I forbindelse med 60-års jubilæet, er der oprettet en særlig jubilæumsklasse, som er åben for alle blæsere, både tyske og danske.

25-01-2016: Nu lander det nye Jæger i din postkasse

Når februars Jæger lander i din postkasse er det ikke kun nye historier – men et nyt og redesignet Jæger, du åbner for. Blandt andet vil du møde en ny forside og et øget fokus på den gode jagthistorie. Og så kan du blive præmieret for at tage månedens foto.

21-01-2016: Det går bedre med sagsbehandlingstiderne

Politiets administrative centre har i en længere periode knoklet med lange sagsbehandlingstider. Status er nu, at kurven er knækket, og ventetiden på nye våbentilladelser og våbenpas falder. Der er dog stadig plads til forbedringer.

21-01-2016: Det går bedre med sagsbehandlingstiderne

20-01-2016: Høringssvar om knivloven sendt til Søren Pind

Danmarks Jægerforbund har afsendt sit høringssvar til Justitsministeriet. Overordnet er jægerforbundet tilfredse med lovforslaget, der lovliggør de enhåndsbetjente foldeknive, men i vores høringssvar er der nogle forslag til ændringer, som i højere grad skal sikre, at danskerne i dagligdagen kan bære en mindre kniv uden at bryde loven.

20-01-2016: Høringssvar om knivloven sendt til Søren Pind