Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

04-09-2015: Jægere løbet Stafet for livet


I den kommende weekend 5. - 6. september deltager Jægerforbundet i Stafet for Livet i Rønde bypark.

03-09-2015: Klart mandat til DJ's Hjortevildtudvalgs videre arbejde


Jægerforbundets hovedbestyrelse gav onsdag den 2. september 2015 DJ's Hjortevildtudvalg et klart mandat til at bære deres indstilling til det fremadrettede arbejde videre til næste møde i Den Nationale Hjortevildtgruppe.

03-09-2015: Nyt kuld vildtforvaltere udklækket


Endnu et hold vildtforvalterelever er blevet til fuldvoksne vildtforvaltere hos Danmarks Jægerforbund. Den 21. august dimitterede 17 elever, efter en uddannelse, der tog dem med ud i alle kroge af moderne jagt og vildtforvaltning. Her kan du - traditionen tro - få en introduktion til uddannelsen og dimittenderne.

03-09-2015: Hedeselskabet giver natur i støtte til jægerne


PRESSEMEDDELELSE: I sensommeren 2016 skal det nye Jagtens Hus stå færdigt ved Kalø på Djursland. Huset bliver et center for viden, forskning og uddannelse for at styrke arbejdet for jagt og natur. Det ligger i tråd med Hedeselskabets virke, som har valgt at støtte arealet omkring med godt en halv million kroner.

02-09-2015: Bliv klogere på vildtet


Nu har du alletiders mulighed for at dykke ned i den lange række af projekter, som Danmarks Jægerforbund har søsat for samle viden om de danske vildtarter. Den 22. september afholder vi nemlig en faglig konference på Kalø om den viden, vi opsamler.

02-09-2015: Ingen ændringer i jagtmulighederne på duer


Danske jægere har ingen interesse i at se vildtarter blive så talrige, at de betegnes som skadedyr. Derfor ønsker Danmarks Jægerforbund, at jagttiden på ringdue udvides, så bestanden kan holdes på et passende niveau. Der sker dog ingen ændringer i den netop startede jagtsæson, så DJ opfordrer til, at jægerne tager de fornødne hensyn i forbindelse med regulering.

01-09-2015: Forbundsmesterskabet 2015 i apportering


Danmarks Jægerforbunds mesterskab i apportering blev den sidste lørdag i august afviklet i Egeris ved Videbæk. Smukt sensommervejr og et velegnet terræn, der dels sikrede korrekt afprøvning af hundene, dels gjorde det muligt for tilskuerne at følge hundenes afprøvning, betød at årets forbundsmesterskab blev en solid succes for alle involverede.

01-09-2015: Resultater FM udvidet apportering