11-08-2017: Naturens Dag: Inviter lokalsamfundet med ud i naturen

Den 10. september afholdes Naturens Dag over hele landet, hvor foreninger inviterer danskerne ud for at snuse lidt til naturen. Din jagtforening kan blive en del af arrangementet.

11-08-2017: Naturens Dag: Inviter lokalsamfundet med ud i naturen

10-08-2017: Jagttegn 3. oplag er udkommet, og årets lovsamling er lige på trapperne

Det nyeste oplag af undervisningsbogen Jagttegn ligger nu klar på lager. Jægerforbundet sender en stor tak til alle aspiranter, nyjægere og jagttegnskursuslærere, som sammen med bogens referencegruppe har bidraget med ideer og korrektur. Tidligere oplag af bogen kan fortsat benyttes til jagttegnsundervisning.

10-08-2017: Engagerede jagttegnskursuslærere til Jægerforbundets ERFA-møder

Der var masser af konstruktiv dialog ved årets ERFA-møder, og de danske jagttegnskursuslærere fik sat en tyk streg under deres engagement og videbegær i forhold til opdragelsen af de nye jægere. En stor tak til alle fremmødte undervisere og tillidsfolk.

10-08-2017: Engagerede jagttegnskursuslærere til Jægerforbundets ERFA-møder

10-08-2017: Nyt spændende kortspil og app som kan supplere undervisningen frem mod jagtprøven

Nyjægeren David Hansen er ikke bare en jæger in spe, han er også en entreprenør med sans for hvad der skal til for at gøre jagttegnsundervisningen lidt sjovere og mere lærerig. Læs her om Davids flotte nye spil.