29-02-2016: Tillykke til ny miljø- og fødevareminister

Esben Lunde Larsen tager over som ny miljø- og fødevareminister efter Eva Kjer Hansen. Dermed bliver det hans opgave at gøre arbejdet færdigt med den kommende naturpakke. Danmarks Jægerforbund ser frem til samarbejdet med den nye minister.

26-02-2016: Duelighedsprøve Jagthorn

Duelighedsprøve Jagthorn i Kreds 7

Husk at tilmelde Jer til Duelighedsprøverne og Kredsmesterskaberne søndag den 3. april 2016 kl. 09.00 i Greve.

Tilmelding senest den 6. marts 2016

24-02-2016: Vi lader demokratiet råde

Er arealkrav et DJ-ønske? Må jægere selv bestemme, hvor og hvornår de skyder hjorte? Hvordan vil den fremtidige forvaltning af hjortevildt blive? Spørgsmålene er mange blandt danske jægere. I denne artikel giver vi en status på, hvordan billedet tegner sig lige nu.

23-02-2016: God debat til stormøde om udsætning

Ikke mindre end 190 valfartede mandag aften til Gefion i Sorø. Anledningen var det første af tre dialogmøder, som Danmarks Jægerforbund, Dansk Skovforening, Landbrug & Fødevarer og Danske Herregaardsjægere i samarbejde med Fødevarestyrelsen og Naturstyrelsen har taget initiativ til. Aftenens debatemne var natur- og vildtpleje med særlig vægt på opdræt og udsætning af fjervildt samt jagt på udsatte fasaner, agerhøns og gråænder.

22-02-2016: Kredsmøder og valg i Danmarks Jægerforbund 2016

Kredsmøderne i Danmarks Jægerforbund nærmer sig med hastige skridt og dermed også en af hjørnestenene i demokratiet i Danmarks Jægerforbund. En række steder byder på kampvalg, mens andre efterlyser engagerede sjæle. Så det er nu, der er alletiders chance for at gøre sin indflydelse gældende.

15-02-2016: Vingeundersøgelsen – januar 2016

I løbet af januar måned har Vingeundersøgelsen fået tilsendt i alt 2.740 vinger, og sæsonens total er nu på 11.351 vinger. Vingerne kommer fra fugle nedlagt på 223 forskellige lokaliteter landet over og fra 154 jægere, som hver indsendte mellem 1 og 619 vinger.

09-02-2016: Datoer for årets kredsmøder i Danmarks Jægerforbund

Det er atter blevet tid til de ordinære kredsmøder i Danmarks Jægerforbund. Her finder du datoerne og de obligatoriske punkter på dagsordenen.

09-02-2016: DJ's etiske anbefalinger for håndtering og træning af jagthunde

Danmarks Jægerforbunds etiske anbefalinger for håndtering og træning af hunde.