29-11-2017: Ny organisation for de stående hunde

En aftale mellem DJ, DKK og FJD udstikker en ny retning for organisationen af de stående hunde i fremtiden.

28-11-2017: Test af riffel: Et skud i bøssen!

Test af Bergara BA13 Take-Down: Vi ser nærmere på en prisbillig enkeltløbet knæklåsriffel fra det spanske firma Bergara.

27-11-2017: Naturen nu: Besøg af gråsiskener

En mindre invasion af gråsisken er i gang øjeblikket, hvor de blandt andet nyder godt af ellekoglerne.

24-11-2017: Bliv Jæger: Fra interesseret til passioneret

Den første jagt er uanset det jagtlige udbytte en stor oplevelse, da det er kulminationen på flere måneders hårdt arbejde. I dette sidste afsnit af føljetonen ”Vejen mod den første jagt” fortæller jeg om den forløsende, første jagt, og du præsenteres for mine tanker ’på den anden side’ af jagttegnet.

24-11-2017: Fjerdragter i pragtfarver

Der er nu og resten af jagtsæsonen, der er mulighed for at få et overflødighedshorn af farver på paraden. Andrikker er ved at være udfarvede.

23-11-2017: Haglskuddet kan være uhyre effektivt

Ny serie om haglskuddet - del 1: Med den rigtige kombination af ammunition og haglgevær opnår et haglskud den ønskede dræbende virkning.

22-11-2017: – Jagten bør være et fællesskab

– Jeg har fået at vide, at min røv er for bred, og mit hår for blondt til at ramme en bagdue. Sådan beretter den første kvindelige formand for Fredericia og Omegns Jagtforening, Dorthe Fallesen Frimann, om en episode på flugtskydebanen ved Fredericia. Desværre er der ikke tale om et enkeltstående tilfælde, og hun har ved flere lejligheder oplevet, at kvindelige nyjægere mister motivationen for at bedrive jagt. Dorthe håber derfor på en stærkere fællesskabsfølelse på tværs af køn inden for jagtens verden.

21-11-2017: Ny Facebook-gruppe for Jagtsti

Engagerede frivillige i Danmarks Jægerforbund har skabt en Facebook-gruppe for Natur- og Jagsti, som giver ekstra liv til jægernes sommerjagt – Jagtsti.