18-07-2018: Jagtforeningers indsats mod mårhund

I Varde kommune er 10 jagtforeninger gået sammen om at bekæmpe mårhund, og de er kommet godt fra start. På godt tre måneder har de fået ram på næsten 70 mårhunde.

15-07-2018: Toppen af Tyrkiet

Da Jens Kjær Knudsen første gang tog til Tyrkiet for at nedlægge sin sjette gemseart, den anatolsk gemse, blev han mødt af mere end et benspænd – og han måtte af sted igen.

12-07-2018: Haglskuddet 4: Trangboring

Serie "Haglskuddet" del 4: Samlingen af haglene: Indførslen af giftfri haglmaterialer som stål og udviklingen af nye typer haglskåle har ændret trangboringens indflydelse på skuddet.

10-07-2018: Nålen i høstakken

Trods adgang til et stort revir med en god råvildtbiotop er bukkejagt ikke altid en let sag.

09-07-2018: Nemmere indberetning af udsat fuglevildt

Miljøstyrelsen gør opmærksom på, at der i forbindelse med digital indberetning af udsætning af fuglevildt netop er foretaget mindre ændringer af selve indberetningssystemet med henblik på øget brugervenlighed. Husk, at alt udsat fuglevildt skal indberettes.

05-07-2018: Video: Stemninger fra Naturmødet

Naturmødet i Hirtshals er en oplevelsesrig begivenhed, som bringer mange interessante problemstillinger op til debat. Stemningen er desuden i top, så hvis du ikke har givet dig selv chancen for at opleve Naturmødet på nært hold, har du her mulighed for at fornemme den gode stemning. Måske får du lyst til at tage turen til Hirtshals næste år, hvor succesen gentages.

05-07-2018: Respekt for racespecifikke forskelle

Det ville være en fattig hundeverden, hvis der kun fandtes én hunderace - og dermed intet at vælge imellem. Men når du vælger hunderace, skal du have respekt for forskellene.

04-07-2018: Gang i sommercampene

I øjeblikket afvikles der landet over sommercamps for børn i alderen 8-12 år, og allerede nu har både børn og frivillige haft adskillige gode oplevelser. Der er nemlig blevet nedlagt bukke og fanget fisk flere steder, og dermed får børnene kød til aftensmaden.